zondag 20 februari 2011

Hallo, VRT?

Het moge vanavond eens te meer duidelijk zijn dat de Reyerslaan een blinde vlek heeft voor de protesten in Iran. Er wordt gesproken over protesten in de Arabische wereld, maar Iran laten ze links liggen. Nochtans waren er vandaag hevige protesten in een aantal Iraanse steden, en is er zelfs een dode gevallen. Gek werd ik toen ik gisteren in een bijdrage van het VRT Nieuws over de Gouden Beer voor Nader en Simin de journalist Jafar Panahi 'Jafari PANOI' hoorde noemen. Luister mee en verbaas u.

2 opmerkingen:

  1. Er is vorige week wel deglijk berichtgeveing geweest op de VRT en ook in de kwaliteitskranten over Iran. Op deze "journalistieke" blog een hele week niets. Het enige waar u zich druk kunt over maken is een een foute uistpraak van een naam. Het maak uw relevantie zeer klein en uw pretentie zeer groot mevrouw.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Berichtgeving? Een vermelding. Als er niet genoeg doden vallen, komt het niet aan bod. En die foute uitspraak is op dat vlak veelzeggen. Dat ik hier niet zo actief was, komt omdat ik heel erg actief was op Facebook en TehranReview.

    BeantwoordenVerwijderen